Er du klar til at blive gode venner med din krop?

7

Der var engang... hvor jeg altid syntes, jeg var for tyk. Og hvor jeg aldrig syntes, jeg var god nok. Eller at min krop var god nok. Hvor jeg for alt i verden ville ændre på mig selv.
Jeg skulle tabe mig. 5 kilo, 10 kilo, 15 kilo eller hvad jeg nu lige havde bestemt mig for i den periode. Jeg skulle altid tabe mig. Også uanset om jeg allerede havde tabt mig 5 kilo, jamen så var det 5 kilo mere. Det kunne aldrig blive godt nok.
Fordi det i virkeligheden ikke var det, det handlede om..


Du giver først slip på overspisningerne, når du lærer at mærke din krop

Jeg drømte om at blive mere tilfreds med mig selv, min krop og med mit liv. Men det kunne hverken 5, 10 eller 15 kilo ændre på.
Jo jo, jeg kunne da mærke, jeg fik mere energi, når jeg trænede og holdt min krop i gang og jeg var da også stolt, når jeg kunne lade slikskålen passere og nøjes med at spise et æble.
Men gjorde det mig lykkeligere og mere tilfreds med min krop, mig selv og mit liv? Nææh, ikke synderligt.
Det var aldrig helt godt nok.

Før på det tidspunkt hvor jeg begyndte at rette fokus væk fra tallet på vægten og begyndte at være nysgerrig i stedet for selvfordømmende.
Nysgerrig på, hvad det egentlig var, overspisningerne fortalte mig og nysgerrig på min krop.

Jeg møder mange kvinder i min konsultation, der gerne vil KONTROLLERE og som gerne vil TÆNKE sig til, hvordan de slipper deres overspisninger. Men det fine ved overspisninger er, at du ikke kommer til at give slip på dem, før du lærer at MÆRKE din krop, så den kan fortælle dig, hvilke behov, det er du forsøger at dække med maden.


Skru ned for hovedet og giv kroppen mere plads

Så hvis du føler, du sidder fast i dit overspisningsmønster og ikke kan TÆNKE dig til en udvej og heller ikke er lykkedes med at KONTROLLERE dig ud af det, så er det nok på tide at skrue lidt ned for hovedet og i stedet give kroppen lidt mere plads.

Når først du lærer at mærke ordentligt efter, vil du lære, at din krop har masser af budskaber, der kan guide dig i den rigtige retning i forhold til at slippe dine overspisninger. Du har bare undertrykt disse signaler indtil nu, fordi du har modarbejdet din krop, i stedet for at samarbejde med den.
Men din krop ER dig.
Så lær at lytte til den og mærke den, så vil du blive meget klogere på, hvorfor du bruger mad på en uhensigtsmæssig måde. Og ikke mindst, hvad du kan gøre i stedet for, for at være god ved din nye ven; din krop!


Er du klar til at blive gode venner med din krop?

Netop fordi jeg oplever, at mange kvinder med overspisning ikke er så gode til at MÆRKE deres krop og samarbejde med den, udbyder jeg i øjeblikket en workshop i samarbejde med yogalærer Anne-Marie Øland fra Sofiendal Yoga.

På workshoppen lærer jeg dig blandt andet de typiske årsager til overspisning, og derefter hjælper Anne-Marie dig med at komme bedre i kontakt med din krop, så du lettere vil være i stand til at mærke, hvad der gør sig gældende i lige netop DIT tilfælde.

Er du blevet nysgerrig på forløbet, kan du læse mere og tilmelde dig på: Slip slanketyranniet og skab mere selvkærlighed. 

Frem til på mandag d. 31/8 kan du få forløbet til en Early Bird pris på 4500 kr., hvorefter normalprisen er 5500 kr. for de 12 ugers forløb, så skynd dig at springe med på vognen med det samme, hvis du er klar til at sige farvel og tak til dine overspisninger.

Jeg glæder mig til at se dig og din kommende bedste ven, din krop, på workshoppen.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!