Velkommen til min blog om overspisning!

photo-1571309815192-4837ea73e4fb
Overspisning er et problem der forekommer i rigtig mange afskygninger.
 
Jeg er nok ikke den eneste, der kender det med at komme hjem fra arbejde og og pludselig stå med hovedet i køle- eller køkkenskabe for at se, om der ikke er et eller andet lækkert, jeg kan fylde mig med.
 
De fleste af os kan nok også nikke genkendende til at sidde foran fjernsynet med en pose slik og pludselig - på forunderlig vis - er posen tom uden at man helt har registreret, hvor meget man har spist.

En hel del mennesker - faktisk op mod 40.000 danskere - lider af overspisning i en sådan grad at det har udviklet sig til en decideret spiseforstyrrelse, nemlig tvangsoverspsining (på engelsk kaldet Binge Eating Disorder).

Jeg er her for at hjælpe dig med at give slip på overspisning

Uanset omfanget af din overspisning er jeg her for at hjælpe dig og vise dig vejen frem.
 
Jeg har selv lidt af spiseforstyrrelsen tvangsoverspisning i flere år, men er nu så langt at jeg kan bruge det til at hjælpe andre.
 
I første omgang i form af blogindlæg, debat og foredrag, men forhåbentlig inden længe også med samtaleterapi og coaching.
 
Mit første råd til dig må være: GIV ALDRIG OP!

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!