En fri fugl

Jeg fortæller i bogen hudløst ærligt om hvordan jeg igen og igen "faldt i" og overspiste en hel bærepose fuld af mad - selvom jeg studerede Ernæring & Sundhed og "burde" vide bedre.
Om hvor skamfuldt jeg oplevede det.
Og ikke mindst om, hvordan jeg fandt vejen ud af min spiseforstyrrelse og fik et godt forhold til mig selv og mad igen.

 

 

Fysisk bog E-bog Lydbog
1591430470
 • Mette Fuglsang

  “En bog som rigtig fint beskriver det mareridt det er at leve med tvangsoverspisning. Det har helt sikkert givet mig blod på tanden til at tage kampen op, dykke ned i mig selv og være nysgerrig på hvad det er som trigger lige netop mig. Jeg kan varmt anbefale den til dig hvis du selv slås med BED (tvangsoverspisning) eller er pårørende til en som har BED. Tak for en god bog.”

 • Mette Fuglsang

  “En meget inspirerende bog, hvor Mette fortæller ærligt om sin spiseforstyrrelse og hvordan den har påvirket hendes liv. Og der bliver ikke lagt fingre imellem - man får en fornemmelse af, at hun er hudløst ærlig, hvilket er befriende.
  Jeg fandt bogen utrolig brugbar, og den har hjulpet mig videre i den kamp, det er at have en spiseforstyrrelse.”

 • Mette Fuglsang

  “Da jeg læste denne bog følte jeg mig for en gangs skyld ikke alene om min spiseforstyrrelse. Endelig handler det ikke om at vi, der ikke kan styre vores madselvmord, bare skal tage os sammen, men om at man skal løse det kaos der er inde i en selv, som udløser et massivt madforbrug, før man kan komme videre.

  Mettes bog rørte mig dybt. Hun fortæller så ærligt og inderligt og man føler hendes smerte og genkender den fra sig selv.
  God bog, glæder mig til at læse den næste.”

 • Mette Fuglsang

  “En rigtig fin bog om det at have en spiseforstyrrelse, om at have det svært med sig selv og hvordan spisningen kan være en måde at prøve at håndtere noget af det svære. Bogen viser, hvor klaustrofobisk et fængsel, det kan være, når alt handler om mad, vægt og spisning og giver et billede på, hvordan man som spiseforstyrret hele tiden kæmper mod det her usynlige monster, som andre ikke kan se eller forstå - især ikke, hvis man på overfladen ser glad og sund ud.”

Der er lys i mørket

I denne digtsamling kan du læse de tanker og følelser, der igangsatte mine overspisninger.
Hvor "En fri fugl" er fortællingen om min spiseforstyrrelse og vejen ud af den fra start til slut, viser "Der er lys i mørket" mere hverdagsglimtene og du kommer mere med ind i hovedet på mig og hører de tanker jeg gjorde mig, når jeg netop havde overspist - igen.Fysisk bog E-bog
1591431263

Uddrag af "Der er lys i mørket"

Hør digtet "Sidste gang"

Interview i TV2 Nord ved udgivelsen

279 dages mad- og tankedagbog

Har du nogle gange haft lyst til at vide, hvordan andre spiser, fordi du selv er helt forvirret omkring mad?
Det har du muligheden for her, hvor jeg med ord og billeder fortæller, hvordan jeg spiste, drak og bevægede mig - og ikke mindst mine tanker om alt dette - igennem en periode på 9 måneder.
Der er ingen opskrifter eller anbefalinger i bogen og det er (slet) ikke noget glansbillede, du får at se.

Det er til inspiration for dig der ønsker at se, hvordan jeg spiste og håndterede min trang og lyst til mad i den periode i mit liv, hvor jeg bevægede mig fra overspisninger til et balanceret forhold til mad.


Skrå ipad forside - 279 dages mad- og tankedagbog