Så er det tid til nytårsforsætterne - og dermed årets første slankekur.

photo-1540073280202-6e5c781befec
Er du én af de tusindvis af danskere, der falder i "slankefælden" år efter år? Der går amok i december med juleand, flæskesteg, æbleskiver, klejner, konfekt, risalamande og hvad dertil hører - for så når nytårsklokkerne bimler ved indgangen til det nye år at love dig selv bod og bedring?
 
Og straks derefter (ja, når lige tømmermændene har lagt sig, selvfølgelig..) at springe fuldstændig i den modsatte grøft og gå på en skrap kur, i form af paleo kost eller dukan kuren, svede julesulen af både morgen og aften i det lokale fitness center og forsage alle former for søde sager og dermed også social hygge, fordi du jo bare ved, hvordan det frister.
 
Lige indtil du er cirka to uger henne i januar og simpelthen bare lige må smage et enkelt stykke chokolade.. der hurtigt bliver til to, tre, fire... ja, pladen fuld.
 
Bingo!
 
Og så kan det hele jo også være ligemeget og du kan ligeså godt også spise den pose chips der alligevel var indkøbt til kæresten og ungernes fredagshygge. Du kan jo godt nå at købe en ny inden fredag..
 

 

Er du klar til at gå på slankeKURS?

Hvis dette lyder bekendt, så er du helt sikkert en af de mange danskere, der har prøvet et utal af slankekure. 
Har det virket? Nej, vel? 
Måske for nogen af jer i en periode, men jeg tror, at mange af jer kan nikke genkendende til historien ovenfor. Så hvad med at prøve noget nyt i år? Hvad med at lægge kursen om?
Bogstavelig talt. Hvad med at droppe slankekuren i år og i stedet gå på "slankekurs"?
 
 
A' hvaffor en nød?
Ja, du hørte rigtigt; slankeKURS! Det er en helt anden tilgang til sundhed og vægttab end det at være på slankekur. Meget mere naturlig og dermed lettere at være på, fordi du samarbejder med din krop i stedet for at modarbejde den som du gør ved en slankekur.
 
Det hedder en slankekurs, fordi der ikke er noget bestemt, du skal spise i en bestemt periode. Det er en kurs, fordi det handler om retninger, principper og ændringer i forhold til dit udgangspunkt. Der er ingen slankeråd eller ernæringseksperter der kan bestemme over dig. Det er dig, der er eksperten!
 

 

Slankekurs på bogform

Hvis dette har vakt din interesse og du er klar til at ændre kurs - eller bare er nysgerrig for at undersøge, om det kunne være på tide, at du ændrede din tankegang omkring din sundhed og din vægt, så kan jeg på det varmeste anbefale disse to bøger, der omhandler slankekurs: Per Brændgaards "Slankekurs" og Alette Jarulfs "Din egen slankekurs".
Tag det, du kan bruge fra begge bøger - og lad resten være.

GODT NYTÅR! 
 
Håber du finder din rette kurs i 2014. :)
 0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!