Beder du om hjælp udefra, når det er nødvendigt?

photo-1518731429075-f91c8025641e
OH MY GOD! Jeg er ved at skrive en bog!
Ja, oh my God må være det helt rigtige udtryk i denne sammenhæng.
Jeg har svært ved helt selv at forstå det, men jeg er altså gået i gang med at skrive en bog! Eller faktisk to..
 
Den ene har længe været undervejs. Idéen om at skrive om mine erfaringer med spiseforstyrrelsen Binge Eating Disorder har ligget og ulmet i det meste af et år - måske endda længere. I den tid har jeg fået samlet en masse inspiration sammen, men har ikke rigtig kunnet tage mig sammen til at komme videre med den. Før nu. 
 

En mentor der sparkede mig i gang

Men nu er jeg for nylig startet op i et mentorforløb i Rotary. Formålet med dette forløb er egentlig at komme videre med mit store ønske; nemlig på et tidspunkt at starte egen virksomhed hvor jeg hjælper folk med at bryde deres overspisningsmønstre og får et naturligt forhold til mad.

Jeg har bevidst valgt en mentor, der er "fanden-i-voldsk", da det lige præcis er den side, jeg selv mangler at udvikle for at komme ud over stepperne. Jeg har gjort alt forarbejdet både til bogen og til virksomheden, men det hjælper jo ikke meget, hvis jeg ikke også får taget det sidste skridt. Så jeg manglede bare sparket bagi for at komme i gang.
Og jeg skal sandelig love for, min mentor fik sparket mig afsted ud over stepperne allerede til vores første mentormøde.
 
Min største udfordring i forhold til egen virksomhed er nok salg og markedsføring, da det ikke er her, hverken evner eller interesser ligger. Så det var jo netop dette, min mentor skulle hjælpe mig med. Der gik da heller ikke lang tid, før han havde fået mig overbevist om, at jeg skulle skrive en bog/et hæfte, der kunne være med til at markedsføre min forretning.
 
Jeg var ret hurtigt med på idéen (da tanken jo allerede var vendt mange gange inde i mit hoved), men samtidig også en smule skeptisk. Det var vel lidt jantelov, der kom op i mig.
Hvordan skulle jeg dog kunne skrive en bog?
 
Men han havde alligevel fået vakt noget i mig, så jeg gik hjem og skrev. Og skrev og skrev og skrev.
Da jeg først kom i gang, kom ordene flydende fuldstændig af sig selv og jeg har nu skrevet 8 sider med konkrete råd til at komme overspisning til livs.

 

Blod på tanden

Men ikke nok med det. Det gav mig blod på tanden til at komme i gang med bogen om mine egne erfaringer.
 
Om der nogensinde er nogen, der kommer til at læse denne bog, ved jeg endnu ikke, men indtil videre er det en FANTASTISK form for terapi! Det hjælper mig utrolig meget at få skrevet alle mine tanker og følelser ned og der er nogle mønstre i min adfærd, der bliver endnu mere tydeliggjort for mig nu, hvor jeg begynder at flette det hele sammen.
Det er SÅ givende!
 

Så jeg kan kun råde jer alle til at komme ud over stepperne, hvis der er noget, I går og ønsker jer, men ikke rigtigt kan komme i gang med.

Og hvis I ikke ved, hvordan I skal komme afsted, så kan jeg klart anbefale jer at finde en fanden-i-voldsk person der kan give jer det spark I mangler!

Kom så af sted!

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!