Kommende foredrag

 

Online - se det når du ønsker


 • Når overspisning står i vejen for vægttab (1 time)
  I dette foredrag bliver du klogere på, hvorfor nogle mennesker aldrig rigtig lykkes med at tabe sig - eller hvorfor de tager på igen efterfølgende. Som sundhedsfaglig, der hjælper folk ned i vægt kan det være enormt frustrerende at disse klienter kommer gang efter gang og ikke har fulgt de råd, du har givet dem. Og måske de selv er lige så frustrerede over at det ikke lykkes for dem, som du er.
  Her får du indblik i, hvad det er for nogle psykologiske mekanismer, der ofte er på spil, som får os til at overspise, selvom vi egentlig ønsker at tabe os.

  Kr. 99,-

  Tilmeld 

  (Foredraget er endnu ikke optaget, men når du har tilmeldt dig, sender jeg det til dig så hurtigt som muligt)  • Fra kostplan og kalorietælling til bevidst spisning (1 time)
  De fleste der ønsker at tabe sig, går på en slankekur, begynder at tælle kalorier eller kontakter en diætist og får lavet en kostplan. Eller andet i den dur. Fokus på HVAD de spiser og HVOR MEGET de spiser.
  Og det virker som regel også - i en periode.
  Men det kræver også en relativt høj grad af fokus, kontrol og overskud - hvilket betyder, at mange ender med at tage på igen på et tidspunkt, når de ikke længere kan opretholde denne kontrol.

  I dette foredrag får du et bud på en anden tilgang til vægttab, som ikke kræver den samme grad af kontrol og som derved er mere langtidsholdbar for de fleste - og selvfølgelig en guide til, hvordan du hjælper dine klienter med at lære at spise på denne måde i stedet.

  Kr. 99,-


  Tilmeld

  (Foredraget er endnu ikke optaget, men når du har tilmeldt dig, sender jeg det til dig så hurtigt som muligt)

 

 

Kontakt Mette, hvis du ønsker at booke et foredrag (fysisk eller online), der ikke er nævnt her på siden.