Vil du klædes bedre på til at møde klienter der overspiser?Arbejder du som læge, diætist, sygeplejerske, jordemoder eller anden form for sundhedsfaglig, hvor du indimellem eller ofte støder på klienter, der;

- er overvægtig eller har yoyovægt og som har prøvet et væld af slankekure, kostplaner, livsstilsændringer osv., men hver gang falder tilbage til de gamle vaner og tager det hele på igen?
- ved ALT hvad der er at vide om sund mad, kalorier, vægttab og træning, men som ALLIGEVEL spiser alt det, de godt ved, ikke er fornuftigt?
- spiser, når de er trætte, stressede, kede af det eller skal fejre noget, også selvom de virkelig gerne vil tabe sig?

Så er der en sandsynlighed for, at de har et problem med overspisning/følelsesmæssig spisning og her er det vigtigt, at de først og fremmest får behandling for dét og ikke for deres vægtproblem.


Jeg tilbyder foredrag og kurser tilpasset til forskellige målgrupper og behov

Foredraget eller kurset kan omhandle overspisning og emner tilknyttet overspisning, såsom følelsesmæssig spisning, overvægt, lavt selvværd, stigmatisering, skam, tabu eller afhængighed.

Det er muligt at bestille skræddersyede kurser, der kan afholdes, hvor I ønsker det, eller du/I kan tilmelde jer nogle af de planlagte kurser online herunder.

 

Kontakt Mette